� Atlas Relax | Cijena

rolex replica https://www.youngsexdoll.com/ diamond painting de.wellreplicas.to https://redditwatches.com replicas relojes relogios replicas replika rolex

CIJENA TRETMANA

Potreban je samo jedan jedini tretman, kojim se precizno i trajno otklanja rotacija atlasa. Ova metoda je prirodna, nemedicinska i bezopasna. Ona je prije svega temeljna preventivna mjera. Stoga je potrebno da se ova metoda što ranije primijeni na djeci kako bi zdravo i optimalno rasla i razvijala se.

 

Cijena tretmana za odrasle je međunarodno jedinstvena i iznosi 1300 kuna.

Cijena za djecu do 16 godina je 900 kuna.


Tretman se plaća u gotovini. Cijena uključuje dodatnu masažu i kontrolu poslije kraćeg vremena po dogovoru nakon tretmana. Sam tretman traje oko 45 minuta.

NAKON TRETMANA

Po prvi put od Vašeg rođenja Vaš se atlas konačno nalazi na pravom mjestu – prirodno predviđenom. Ovo je vrlo važan događaj u Vašem životu. Ispravno se namješten atlas nikad više ne može iščašiti i to jednostavno iz anatomsko-mehaničkih razloga!

U mnogim slučajevima uskoro se uspostavlja normalno zdravlje, no ponekad se mora imati malo više strpljenja. Nakon korekcije atlasa Vaš se organizam iz godine u godinu postupno budi. Kao što smo Vas već obavjestili, može doći do različitih reakcija za vrijeme procesa regeneracije i samoiscjeljenja. Ove reakcije ovise o Vašem trenutnom zdravstvenom stanju te u skladu s tim mogu biti manje ili više naglašene. Reakcije mogu nastupiti isti dan ili čak nakon nekoliko dana, mjesec ili godinu dana od namještanja atlasa. Veliki umor znači da su prisutna ozbiljna upalna žarišta. Stanja depresije, tuge i snažnih negativnih misli mogu se pojaviti u prolaznom obliku te postupno nestaju. Također se može pojaviti jedan oblik „reprogramiranja“ mozga - (možete imati osećaj da se nalazite u praznom prostoru). I ovo se pojavljuje prolazno radi novog „programiranja“.

Ako je riječ o nepotpuno izliječenim bolestima fizičke i psihičke prirode, moguće je da se one ponovno pojave u promjenjenom obliku dok se potpuno ne iscjele u okviru procesa samoizlječenja i regeneracije. Posljedice pada kao i kirurški zahvati kojima smo bili izloženi mogu ponovo izaći na površinu i u skladu s tim, mogu biti manje ili više naglašene.  U određenim slučajevima nije dovoljno imati samo strpljenja, već treba uključiti i dodatne tradicionalne tretmane ili terapije kako bi se pomoglo tijelu da se odstrane tvrdokorna kompenzacijska iskrivljenja kralježnice (u području vratne kralježnice i križa).

Ova kompenzacijska iskrivljenja kralježnice uzrokovao je rotirani atlas od samog početka Vašeg života. Ako je to potrebno, stupite u vezu sa svojim terapeutom, ali ne dozvolite nikada i nikome da Vam naglim trzajima manipulira vratnom kralježnicom. Za vrijeme regeneracije i prilagođavanja novom držanju tijela mogu se pojaviti napetosti i bolovi u mišićno-vezivnom aparatu u području potiljka, leđa i križa čak i nakon više mjeseci ili godina nakon ispravljanja atlasa. Iz istog je razloga neophodno njegovati tijelo i davati mu podršku u procesu samoiscjeljenja, redovnim masažama, ručno ili pomoću aparata. Sve ostale tradicionalne terapije i tretmani biti će daleko djelotvorniji zahvaljujući ispravnom položaju atlasa i slobodnom tijeku živčane i životne energije. Morate uzeti u obzir i činjenicu da ste od samog početka svog života živjeli s rotiranim atlasom te da Vašem tijelu treba puno vremena kako bi se obnovilo i to uz Vašu aktivnu podršku. Izbacite loše navike: cigarete, alkohol i nezdravu hranu.

Bolesti koje su u najvećem broju uzrokovane iščašenim atlasom nisu nastale preko noći, pa će isto tako i proces regeneracije i samoiscjeljenja potrajati čak i više godina – ovisno o vašem trenutnom psihofozičkom stanju. Ne prepustimo se, dakle, iluzijama - put prema zdravlju može biti mukotrpan i dugotrajan posebice ako smo dugo bolovali i patili. Priroda će učiniti sve što je potrebno da ozdravite. Međutim, da biste učvrstili vratne i leđne mišiće morate vježbati. Ovo su vježbe koje obavezno morate raditi dva mjeseca nakon namještanja atlasa, a kasnije što je moguće češće.

Preporučene vježbe poslije tretmana